Nyeste indlæg omkring
MinBil

Kend din bil

 

Siden for den almene dansker med den almindelige bil og de typiske bilproblemer 

Mangler du et sted, hvor du kan læse om bilproblemer for typiske biler? Et sted hvor du kan hente gode råd til, hvordan du får mest muligt ud af din bil og optimerer din biloplevelse og generelt viden inden for alt om biler? Så er du kommet til det rette sted. Her på siden skal du ikke drømme om den nye Aston Martin eller den klassiske Mustang. Du får i stedet mulighed til at forholde dig til din egen bil, din egen situation og mulighed for at hente inspiration til at få mest muligt ud af det, du har.

 

Alt om din bil og din biloplevelse

Siden MinBil er for alle. Fra den nervøse 18-årige, der er ny bag rettet til den garvede billist med år bag rettet. Fra singlen med tosæders bilen til familiefaren eller –moren med Volvo. Emnerne der bliver diskuteret spænder bredt. Det kan f.eks. være:

 

- 7 gode råd, hvis du er ny bag rettet

- Alkohol og kørsel – hvilke lovkrav har vi?

- Skal du købe eller lease?

- Sammenligning af biler – hvilken bil er den rette for dig?

- Sådan sparer du penge på bilen – lav din egen sprinklervæske

 

Emnerne er mange og forskellige. Fællesnævneren er, at de alle omhandler tanker og dilemmaer, den almene dansker kan forholde sig til.

 

Din mulighed for at få et større kendskab af din bil

Formålet med denne side er, at du får mulighed for at læse alt om hverdagsbiler, du kan relatere til. Her på siden får du personlige og eftertænksomme fortælleringer omkring udfordringer og oplevelser folk har haft med deres bil. Det er også dit talerør og din mulighed for at komme med din egen fortælling og oplevelse med din bil. Har du et godt råd? Måske bare en sjov historie? Så del den med andre, der måske er i samme situation som dig selv.

Du kan også læse nyheder om veteranbiler og luksusbiler eller se sjove, praktiske og fede bilvideoer

Vi ønsker dig en rigtig god fornøjelse.