Det skal du sørge før inden reparationen af din bil

Skal din bil til serviceeftersyn? I så fald er det en god idé selv at gøre lidt forarbejde. Det kan betyde, at udgiften ved mekanikeren gør mindre ondt på kontoen… Og det sker altså uden du behøver at gøre den helt store indsats ud af dit forarbejde!

 

Kontroller din bil

Du kan med fordel kontrollere din bils sprinklervæskestand og olieniveauet, inden du afleverer bilen til serviceeftersyn. Hvis det er lavt, kan du risikere, at værkstederne fylder bilen med olie og sprinklervæske til en alt for høj pris. Hvis du selv fylder væskerne på inden dit serviceeftersyn, undgår du unødvendige omkostninger hos din mekaniker.

 

Skal dækkene skiftes? Så vær forberedt

Hvis dine dæk skal skiftes, kan det være en god idé selv at gøre sig nogle overvejelser. Hvis du har helt styr på, hvilke dæk du ønsker, og hvad de nogenlunde koster, er det nemmere for dig at vurdere mekanikerens tilbud. Det gør det nemmere for dig at afvise mekanikerens tilbud eller give et modstridende bud på de løsninger, de tilbyder dig. Du bør også sikre dig i god tid, at mekanikeren får bestilt dine dæk hjem, så du ikke skal vente længe på dem på grund af lange leveringstider.

 

Hav styr på din aftale

Sørg altid for at lave klare aftaler med din mekaniker – og gerne på skrift, så du sikrer dig, at alt arbejde sker indenfor rammerne. På den måde sikrer du, at alle former for misforståelser undgås. Sørg også for at informere værkstedet om, at du vil kontaktes, hvis de begynder at udskifte dele, som i ikke har aftalt på forhånd.

 

Vær grundig i dit valg af udbyder

Det er ikke alle udbydere, der er i stand til at udføre serviceeftersyn af samme kvalitet. Tænk dig derfor grundigt om, inden du vælger den rigtige mekaniker til at udføre arbejdsprojektet på din bil. Hos Stilling Top Auto kan du forvente, at de tager hånd om din bil på bedste vis. De reparerer alle typer af biler og har til dette markedets bedste og mest avancerede udstyr. De er beliggende i Skanderborg, og er derfor en oplagt samarbejdspartner for dig, som er bosiddende i Skanderborg, Hørning eller omegnen.