Hvilken type bil er du?

I dag er din bil mere end blot et middel til at få dig fra A til B. Den er mere end blot et tilbehør. Bilen symboliserer din personlighed. Er du en sportsbil, der aggressivt og hurtigt stryger ned ad gaderne i farverige farver? Eller en eventyrlysten firhjulstrækker, der kører i alt terræn? Måske er du mere en rolig familiebil, der har komfort i hovedsædet?

Det er vigtigt at have i tankerne, når du vælger bil, for hvis din bil og din personlighed ikke stemmer overens, får du aldrig en perfekt køreoplevelse.

 

Lamborghini

Mere end nogen anden bilproducent har Lamborghini forstået, at bilen afspejler, hvem du er. De har udviklet et program, der giver dig en hel unik mulighed for at give din bil dit eget, personlige præg. Med Lamborghinis ”Ad Personam customization program” er det muligt at designe sin helt egen Lamborghini. En Lamborghini der passer perfekt til din personlighed. Du er ingienøren, designeren og producenten. Du står for alt fra udvælgelsen af farverne til materialet, fra logoet på sæderne til initialerne i køretøjets interiør. Alle aspekter af udvælgelsen møder selskabets høje standarder.

 

Design din egen drømme Lamborghini

Har du et billede af din drømmebil i hovedet, men har bilproducenterne aldrig helt ramt plet i deres masseproducerede biler, så er det her din chance.

Gå ind på Lamborghinis side og start designet af din drømmebil.

 

Lav en bil, der viser, hvem du er.