I Danmark er der ikke den store scooter kultur, som man ser det i fx Asien. Når vi herhjemme vælger et grønt transportmiddel, som hurtigt og effektivt kan transportere os på arbejde eller lignende, vælger de fleste cyklen. I mange asiatiske lande bruger de dog scooteren i stedet for cyklen. Det er et nemt transportmiddel, og du sparer både tid og kræfter i forhold til cyklen. I Danmark er scootere, og det at fræse rundt på en scooter dog i stedet associeret med unge motorbøller, og meget få mennesker i Danmark ser det som det grønne transportmiddel, som det faktisk kan være for rigtig mange mennesker i deres hverdag. 

Fordele ved el scootere

Der er mange forskellige fordele ved at vælge en scooter, herunder:

  • Bevægelighed giver frihed. En scooter giver en hel anden form for bevægelighed end fx en bil, og på scooter er det nemt at komme uden om bilkøer eller andet, der kan forsinke dig i trafikken.
  • Det er nemt at finde en parkeringsplads med en scooter, og du slipper for at køre rundt i lang tid for at lede, da du nærmest altid lige kan finde plads til en scooter.
  • Der findes scootere i mange forskellige farver og forskellige typer, så du helt sikkert kan finde en scooter, der passer til dig.
  • Der findes scootere i forskellige prisklasser, så alle kan være med - for især unge mennesker er det et billigere alternativ til en bil, men giver stadigvæk samme frihed og mulighed for hurtigt at flytte sig fra A til B.
  • Du kan vælge en el-scooter og få et miljøvenligt transportmiddel.
  • Danmark er et fladt cykel land, og det er derfor perfekt for en el scooter bilist.
  • Markedet for el scootere er i vækst, og der udvikles hele tiden ny teknologi, som gør el scooterne bedre og bedre.

Brugte el scootere 

Markedet for brugte el scootere buldrer frem, og derfor kan du tage et endnu mere miljøvenligt valg og købe dig en brugt el scooter. Mange ældre mennesker bruger allerede el scootere, og for dem er det en rigtig god måde at få et økonomisk transportmiddel med minimalt CO2 aftryk. Skal du kun bruge en el scooter i en kort periode, er det også muligt blot at leje en el scooter, så du ikke behøver at gå ud og investere i en. Der er rigtig mange muligheder, og det er blot at springe ud i det og undersøge om ikke en el scooter, skal være dit næste nye transportmiddel.