5 gode grunde til at Suzuki skal være din næste bil

Suzuki – masser af bil for pengene

Står du og skal have ny bil, men er du i tvivl om, hvilket mærke du skal vælge? Med Suzuki får du usædvanlig meget bil til pengene. Suzuki er hele Danmarks bilmærke, og uanset om du er single og skal bruge en bil, der kan fragte dig fra A til B, er pensioneret og har brug for en brugervenlig og komfortabel bil eller er en stor børnefamilie, findes der en Suzuki model for dig! Suzuki har med tiden fået status som et af de mest populære bilmærker i Danmark, og hvilket blandt andet skyldes de gode servicefordele, den lange køreafstand pr. liter, komfort og lækkert design.

Læs med her og få 5 gode grunde til, hvorfor du skal vælge Suzuki som din næste bil og find din nye Suzuki hos Spar To Biler beliggende i Brøndby nær København.

 

  1. Servicefordele

Suzuki er kendetegnet ved sine gode servicefordele. Bilmærkets vigtigste filosofi er at give masser af bil for pengene, og derfor kan du blandt andet få bilforsikring og serviceaftaler til yderst fordelagtige priser. Med en Suzuki Serviceaftale kan du finansiere bilen nemt og tryg med et fast månedligt beløb. Beløbet dækker over vedligeholdes og reparationer, ekskl. selvforskyldte skader eller trafikskader.

 

  1. Topplacering på FDM’s Autoindex

Suzuki har flere gange ligget i toppen af FDM’s årlige Autoindex, der er baseret på kundernes vurdering af forhandlere. Suzuki har kundeservice og kundetilfredshed som nogle af deres vigtigste kerneprincipper, hvilket blandt andet afspejler sig i de fordelagtige serviceaftaler, der kan indgås ved køb af Suzuki.

 

  1. God benzinøkonomi

Er du miljøbevidst og vil du spare på benzinbudgettet er der blot endnu større grund til at vælge Suzuki! Flere af modellerne kører over 20 km pr. liter, hvilket gør Suzuki til et af Danmarks mest brændstoføkonomiske bilmærker.

 

  1. Attraktive priser

Både udsalgspriser, serviceaftaler samt brændstofforbrug er yderst attraktive faktorer for den økonomibevidste køber. Bilforsikring får du også til konkurrencedygtige priser og med mange fordele.

 

  1. 7 års garantiforsikring

Når du finansierer din Suzuki med billån, har du mulighed for at få en udvidet garantiordning, der forsikrer din bil i helt op til 7 år og 150.000 km. Denne forsikring aktiveres, når bilens fabriksgaranti ophører og sørger for at du trygt kan levere bilen på værksted, hvis der opstår mekaniske eller elektroniske fejl.

 

Vil du have yderligere tips til balg af din nye bil, så se DINMOTOR.DKs guide til valg af bil