Den tidlige drengedrøm

De fleste af os kan nikke genkendende til de unge drengeår og drømmende om Hollywood biler. Hvem ville ikke gerne køre ned ad gaderne i Hollywood i en cabriolet i bedste James Dean stil? For de fleste er det dog blevet ved drømmen. Årsagen skal man heller ikke lede længe efter. James Deans Porsche var ikke billig dengang og er det heller ikke i dag, og sådan er det for de fleste biler fra drengedrømmene. Måske er der alligevel håb forude for at holde liv i alle de ivrige drengedrømme.  

 

Køb brugt og gør drengedrømmen til virkelighed

Hvem har sagt, drømmebilen behøver at være fabriksny? Absolut ingen. Ved at købe brugt kan du få en bil for en brøkdel af, hvad du ellers måtte slippe.  Det gør, at drømmebilen kommer lidt mere inden for rækkevidde.

 

Blogogbiler har således listet 10 brugte biler, der er en drengedrøm værdig og som man også kan betale sig fra. Der er som følger:

 

  1. Audi Q7 V12 TDI

Audi Q7 er en SUV, når de er bedst. Den er stor og luksuriøs, og den giver en følelse af uovervindelighed, når man kører den ned ad gaden.

 

  1. BMW 130i

Baghjulstræk, hydraulisk styretøj, en langsliggende sekscylindret benzinmotor, turboladere, 265 hk – hvad er der ikke at kunne lide? BMW 130 i har alt man forbinder med BMW og hvad man kunne forvente af en bil. Med et prisskilt omkring de 250.000 kr., er det ikke en billig fornøjelse, men den er heller ikke helt udenfor rækkevidde.

 

  1. BMW Z4 Coupé 3,0 si

Ren elegance og ren muskelkraft. - 300.000 kr. Koster den.

 

  1. Honda Civic 1,8 Sport

Rummelig, luksuriøst interiør og økonomisk benzinforbrug. Denne Civic-model er det perfekte eksempel på velfungerende, japansk mekanik, når det er bedst. Stol på, at den får dig fra A-B.

 

  1. Honda S2000

Honda S2000 skriger Formel-1 og fart. Den lille roadster er en fartdjævel, der kan gøre alle fartglade kører lykkelige.

 

  1. Lexus IS 250

Luksusbilmærket fra Japan, der aldrig rigtig har vundet frem i Danmark. Med garanti for en køreoplevelse kun Mercedes Benz kan gøre kunsten efter, er det ikke helt til at forstå. Luksusbilen fra Japan er bestemt en drengedrøm værdig.

 

  1. Mazda MX-5 Roadster 1,8

Endnu en Japansk bil. Endnu en roadster. Og hvilken roadster det er. Ingen bil giver én mere lyst til at køre væk i solnedgangen end en Mazda MX-5 Roadster 1,8.

 

  1. Mercedes-Benz C 350

Man kan ikke have en top 10 over de bedste brugte biler uden at have mindst en Mercedes-Benz. Denne behagelige C-klasse bil har netop den komfort og det luksuriøse design, vi alle forbinder med Audi og alle elsker ved Audi.

 

 

  1. MG ZT V8 260

Med et velfungerende baghjulstræk og en V8 motor fra Mustang kan MG ZT V8 260 give køreren den køreoplevelse en drengedrømsbil skal kunne. Intet mere, intet mindre. .

 

  1. Volkswagen Golf II Country Syncro

En lidt anderledes bil end de andre på listen. Og en markant anden pris. Lige under 80.000 kr. Kan den findes til på bilbasen. Det er en firehjulstrækker med et skævt look, under 8000 producerede modeller og så hedder mærket Volkswagen – hvad er der ikke at kunne lide?

 

Tag hul på drengedrømmen

De fleste biler på denne lister er – selvom de er brugte – ikke nogle biler, man bare lige beslutter sig for at købe en impulsiv hverdag. Med prisskilte, der ligger mellem 200.000 -300.000 kr. Skal der spares meget op for at kunne købe dem. Den gode nyhed er dog, at det kan lade sig gøre. Og så er det vel ikke en ringe pris at betale for, at en drøm går i opfyldelse?