Hvilken varevogn skal du vælge?

En varevogn er et praktisk og nødvendigt hjælpemiddel, hvis du som håndværker eller kørende sælger skal etablere en forretning. Fordi varevognen spiller så central en rolle i din forretnings funktionsdygtighed, er det vigtigt at finde den helt rette. Men der er et utal af varevogne på markedet, og det kan være udfordrende at finde rundt i junglen af køretøjer.

 

Dine specifikke, arbejdsmæssige behov

I dit valg af varevogn må du zoome ind på, hvad dine specifikke, arbejdsmæssige behov består i. Der er en verden til forskel mellem den ideelle varevogn til en murerforretning og en gardinbus. Når du får identificeret dine krav til varevognen, vil det gøre hele processen nemmere, da det luger en lang række valgmuligheder fra.

 

Er det eksempelvis en gardinbus, du skal have etableret, er der helt særlige områder, du skal koncentrere dig om. Varevognen skal ikke kun være til opbevaring, den skal også præsentere gardinerne på en attraktiv måde. Din indretning af gardinbussen skal være i orden. Det er derfor vigtigt med højt til loftet, så alle gardinerne kan hænge der uden at røre gulvet. Det er også relevant at kigge på placeringen af døre i varevognen. Da du typisk vil opbevare gardinern på bøjler langs varevognens sider, er det mest praktisk med døre, der åbner bagud. Det vil altså give god mening at nedprioritere en sidedør, da den sjældent vil blive brugt i en gardinbus.

 

Sådan vælger du den rette varevogn

Det er vigtigt, at du tager stilling til dit specifikke erhverv, når du indkøber en varevogn. Måske spiller æstetikken også en rolle, når du skal ud og møde potentielle kunder. Det er en god idé at kontakte din lokale forhandler, da vedkommende har stor indsigt i det samlede sortiment og alle dets muligheder.