Vælg en bilnøgle med transponder og startspærre

Faktisk har kopiering af bilnøgler aldrig været lettere, så hvis du kun ejer én nøgle til din bil, anbefales det på det kraftigste at anskaffe sig en ekstranøgle. Hvis uheldet er ude og du har mistet nøglen på en eller anden vis, kan det blive en dyr fornøjelse at få en helt ny nøgle. Det kan koste helt op til otte gange så meget at få lavet en ny unik nøgle, som det koster at få lavet en ekstranøgle, så vær på forkant med problemer og tag fat i din nøglepartner. I de fleste tilfælde kan du få lavet en bilnøgle med startspærre og transponder til alle biler, når du besøger de enkelte værksteder. Det er en hurtig og effektiv fremgangsmåde, som sørger for, at din ventetid er minimal. Hvis du allerede ligger inde med en nøgle, så går det endnu hurtigere med selve kopieringen – med eller uden startspærre.

 

Hvilke fordele er der ved at have en bilnøgle med startspærre?

Det er efterhånden ganske almindeligt at have en startspærre i sine nøgler og det er der mange gode grunde til. Startspærren er en sikkerhedsfaktor der fungerer ved, at en elektronisk chip, som er monteret i selve nøglen, sender et signal til bilen, som derefter kan aflæse om det er den rigtige bil. Det er derfor med andre ord en rigtig god og nødvendig sikkerhedsforanstaltning. Sæt nu nogle vil stjæle din bil, så er du klædt sikkert på, hvis der er en startspærre. Derfor kan du med god grund tage fat i din nærmeste autolåsesmed, hvis du f.eks. befinder dig i Roskilde eller København, hvorefter du kan få lavet et nyt sæt nøgler.

 

Husk at opbevar dine nøgler med omtanke

Der er mange måder at forligge sine i bilnøgler på, men du kan også være så uheldig, at de bliver stjålet. Vil du gerne være sikker på, at du opbevare dine bilnøgler sikkert og mest optimalt, kan du blive klogere hos Dani Autonøgler ApS.