Når du vælger dit autoværksted

Når først en bil tager del i din hverdag fra A til B, bliver det meget hurtigt en uafhængighedsdannende vane. Ligeså stor en befrielse dit nye private transportmiddel kan være i hverdagen, ligeså stor en irritation og pestilens kan det blive, når det ikke virker.

 

Afhængigheden vokser hurtigt

Når det offentlige transportmiddel udskiftes med en bil, undgås en række af små irritationer. Du er ikke længere afhængig af toge eller busser, der skal være der til tiden. Du undgår regnvejret, der kan ødelægge en morgen, og du slipper for hjemturen forbi supermarkedet i snevejr.

Alt dette føles meget hurtigt befriende, og bilen bliver pludselig en nødvendighed i hverdagen. Derfor skal du hele tiden være på forkant med det rette værksted, hvis nu bilen pludselig ikke vil starte mandag morgen.

For at være på forkant med det rette værksted, er der en række kriterier, du kan undersøge hjemmefra, så du undgår ekstra omkostninger eller lang ventetid på dit køretøj.

Se her nogle råd til at sikre dig det rigtige værksted:

 

Gå ikke galt i byen

Et sted mange bilejere fejler i søgen efter deres automekaniker, er ved valg af ”Den billige og hurtige lappeløsning. Denne løsning føles nem og overskuelig i starten. Prisen er lav og ventetiden oftest kort. Dog oplever kunder mange gange, at de tager en hurtig, og nem beslutning, der ender med at koste dem dyrt. Et utrolig vigtigt spørgsmål at stille autoværkstedet, inden de begynder at skrue i den bil, er, om de er et godkendt værksted. Er de ikke det, så vil din garanti gå tabt i takt med reparationen, som senere kan ende med at være omkostningsfyldt.

 

Skal du med offentlig transport, eller har de løsningen til dig?

Når bilen ikke ville starte, og den skal repareres, er det en utrolig fornuftig ide at undersøge om autoværkstedet stiller en lånebil til rådighed. Du undgår at skulle tilbage til den planlægningsfyldte hverdag, hvor offentligtransport fylder en hel del, og hvor dagen pludselig føles kortere.

 

Led efter kvalitetsstemplet

En hurtig og overskuelig måde at sortere i de mange mekanikere er ved at tjekke, om de har et kvalitetsstempel. Er de medlem af en større branche eller en større kæde, er dette din garanti for et værksted, der har krav til både at bevare din bils garanti og et krav til at have et hold af efteruddannede automekanikere.

 

Der er fyldt med gode værksteder derude!

Vi har mange blåstemplede værksteder i Danmark, og de står alle klar til at hjælpe dig. Er du bosat på Fyn, kan du med fordel kontakte værkstedet i Anderup, der lever op til de vigtige kriterier.

Find dit lokale værksted og være på forkant – det betaler sig!

Virksomhed: Anderup Autoværksted ApS