Er du til Jaguar, Audi eller Chevrolet?

Det spørgsmål deler vandende lige så meget som spørgsmål, der drejer sig om, hvorvidt man holder med FCK eller Brøndby, Lewis Hamilton eller Sebastian Vettel? Her på siden tvinges du ikke til at tage stilling til det. Som en bilentusiast ser du formentligt bilproducenterne for, hvad de er: Garanter for nogle af de mest elegante, luksuriøse og velkørende biler, vi ser i vejbillederne i dag. Alle leverer biler, der tilbyder en fantastisk køreoplevelse og valget i mellem dem afhænger i sidste ende af smag og behag. Den gode nyhed er, at du ikke længere behøver at vælge. Faktisk kan du nu nemmere end nogensinde finde ud af, hvilken producent der har, hvad der skal til for at lave din drømmebil. Hver især har de et system, der gør det muligt for dig at designe din egen virtuelle bil, præcis som du vil have den.

 

Design din egen drømmebil

Med bilproducenternes programmer får du muligheden for at sammensætte din helt egen bil. Du kan frit vælge alt fra motoren og den ydre struktur til det indvendige materiale og farverne. Dette er blot et kort uddrag af dine muligheder. Du kan gå ind på deres hjemmesider og se, hvor mange muligheder du har og starte jagten på din drømmebil.

 

 

Gå i tænkeboks i dag

Nogen vil have haft et klart billede af deres drømmebil, siden de første gang drømte om deres egen bil som barn. Nogen vil være mere i tvivl. Det er også helt forståeligt. Der er mange ting, der skal tages stilling til og mange ting, der skal fungere sammen. Den gode nyhed er, at Audi, Chevrolet og Jaguar har gjort det nemmere for dig at få et grafisk billede af, hvordan det færdige produkt kommer til at se ud. På den måde kan du træffe den mest velfunderede beslutning angående, hvilken bilproducent, der kan tilbyde dig din drømmebil.

I sidste ende er det et spørgsmål om, hvorvidt du er til britisk elegance, tysk håndværk eller amerikansk styrke.