Din guide til luksusbilen

Kender du suset ved at køre rundt i luksusbil, når du ferierer i det store udland? Eller måske er det noget, du går og drømmer om at prøve af?

En sådan bil giver lige det ekstra kick til helhedsoplevelsen. For det første giver det i sig selv en frihed at vælge at leje en bil på ferien i udlandet frem for at være afhængig af busser eller togruter. Endnu vildere kan det blive, hvis du vælger at leje ikke hvilken som helst bil, men en af de mere luksuriøse modeller fra mærker som BMW, Porsche, Audi, Ferrari, Mercedes eller Maserati.

Sød musik for en ægte bilentusiast.

 

Det kan betale sig at leje luksusbil

Planlægger du bilferie i Europa, kan du med fordel overveje værdien af at leje en luksusbil frem for en almindelig bil til at køre rundt i. Det kommer selvfølgelig an på, hvor mange I er og andre kedelige, praktiske ting, men mest af alt handler det om, hvorvidt du har en fantasi om at lade din indre blærerøv og bilfeinschmecker slå sig løs. Har han/hun ikke fortjent det?

Spørger du os, kan det i mange lande betale sig på flere parametre at leje en luksusbil, selvom det umiddelbart kan lyde usandsynligt. Måske behøver man bare ikke altid lade fornuften råde alene. Det gælder særligt i Tyskland, Italien og Storbritannien.

 

Luksus er lig med komfort, fart og stil

Med valget af luksusbilen får du højeste sikkerhed, komfort, og så får du helt åbenlyst den fede stil med som bonus. En luksusbil tiltrækker mange blikke, du kan sole dig i – og ikke på den dårlige måde. Et boost til ”se mig”- udstrålingen.

Den glidende, hurtige acceleration giver dig fordelen og respekten fra dine medbillister på motorvejen, og du kan suse afsted uden bekymringer – med komforten i lædersæderne, vind i håret og lækker kølende A/C på varme dage.

 

Luksusbil med fordele i Tyskland

På plads nummer et over luksusbiler ligger Tyskland suverænt over andre lande. Vi kender dem alle sammen: BMW, Audi, Mercedes og Porsche. Toppen af poppen i bilverden. Tyskerne er kendt verden over, og har været det i årtier, for deres forstand på Qualität, og det giver sig tydeligt til kende i looket, følelsen og performance i deres luksusbiler.

BMW, Audi, Mercedes og Porsche er ikke kun brands. Der er noget om snakken, når vi taler om disse luksusbiler som nogle af verdens bedste.

 

Få respekt i luksusbil på den tyske motorvej 

Der er nogle, der mener, at det er en stor fejl ikke at leje en tysk luksusbil frem for en almindelig bil, når man ferierer i Tyskland. Med en luksusbil i Tyskland skal du ikke føle dig som gæst i landet. Tværtimod kommer du helt sikkert til at tjene din respekt med sådan en bil i et land med så stor en passion for lækre køretøjer, og så har du ikke mindst oplagt mulighed for rigtigt at prøve luksusbilens hestekræfter af på Autobahn. Det er bare speederen i bund og afsted!

 

God kørelyst.