Når maskineriet skal flyttes

Transport af kasser, dele, træ m.m. er én ting – transport af store maskiner er et helt andet bæst. Fragt af materialer og lignende er for det meste hovedsageligt et spørgsmål om vægt og logistik: hvor meget vejer det og hvordan får vi det pakket? Maskineri kræver lidt flere overvejelser end det.

Maskinerne er både større, tungere og ofte skrøbeligere end meget andet gods, hvorfor der er firmaer som har specialiseret sig i transporten af større maskineri. Maskintrasport kan hurtigt gå hen og blive en vigtig og nødvendig del af flere processer, heriblandt byggeri og lagerflytning.

Hvorfor vælge professionel maskintransport?

Man kan måske hurtigt spørge sig selv: “hvorfor gør jeg det ikke bare selv”? Man kan jo hurtigt leje en lastbil eller andet større transportmiddel, og finde kreative måder hvorpå man kan få flyttet sin maskine.

Dette er dog ikke en optimal løsning. Maskineri er dyrt og skrøbeligt, og bør derfor transporteres helt korrekt. Desuden er det en tidskrævende proces som kun bliver længere ved manglende ekspertise og kreative løsninger.

Nøgleordet her er altså sikkerhed. Professionel hjælp til maskintransport sikrer dig en både stabil og effektiv transport af dit maskineri - det er trods alt essentielt, at maskinerne er intakte når de er blevet placeret igen.

Undersøg muligheder og få den bedste pris

Prisen på en maskinflytning afhænger både af størrelsen og skrøbeligheden på dit maskineri, hvor langt det skal transporteres og selvfølgelig også det firma du vælger. Derfor bør man orientere sig grundigt i mulighederne for maskintransport i området for at finde det firma, som både tilbyder sikker og prismæssig fornuftig maskintransport.

De fleste firmaer tilbyder et gratis og uforpligtende tilbud ved kontakt, hvor de kan fortælle dig hvad netop din maskinflytning ville koste.

Virksomhed: JMF A/S