Pejman Ghadimi: Derfor er Mercedes Benz G63 AMG så fed 

Pejman Ghadimi er en mester inden for køb og salg af luksusbiler og hjælper hver dag andre til at forstå og begå sig på markedet, så de kan få opfyldt deres personlige drøm om en eksotisk bil – til en god pris. På hans hjemmeside lover han sine følgere

  • Bedre priser på alle slags luksusbiler
  • Brug færre ressourcer på vedligeholdelse
  • Du kan købe bil uden penge på lommen

Gennem Ghadimis træningsprogram kan man bl.a. få indsigt i, hvorfor luksusbiler faktisk er bedre at finansiere end almindelige biler, og hvorfor flere banker faktisk er villige til at låne dig penge til at købe sådanne ekstravagante biler, selvom du ikke har en formue. Er du interesseret i at handle med luksusbiler, kan du også lære noget om, hvordan du sælger selv de lækreste eksotiske biler uden at tabe penge, samt nyttige forhandlingsteknikker.

 

Mere end en hobby

Det kan virke meget ekstravagant, hvad Ghadimi har gang i med endnu et køb og endnu et køb inden for de hotteste biler i luksusklassen. Men der er en mening med galskaben.

Pejman Ghadimi har haft en lang række firmaer inden for autobranchen og har gennem årene opbygget stor erfaring med alt fra salg til reparation. Han kender sine luksusbiler - det kan der vist ikke være tvivl om - og så kender han ikke mindst alle de gode smuthuller og tricks til forhandling, så det kan betale sig at investere i biler i den høje ende.

 

Derfor køber jeg endnu en Mercedes Benz G63 AMG 

Når han, som han skriver i sin blog, vælger at købe eksempelvis en Mercedes Benz G63 AMG, selvom det ikke er hans første, så er det fordi, han hele tiden søger efter opgraderingen. En opgradering af garagen. Det kan være, han har tidligere modeller stående, men finder han noget nyere og bedre til prisen, slår han til og skifter ud.

Det handler ikke blot om at MÅTTE eje flere og flere luksusbiler, men om at få mere og mere værdi for pengene for hver handel.

Dét hænger for en mand som Pejman Ghadimi også sammen med at lave nogle gode salg. Han sørger hele tiden for et løbende flow i forretningen.

 

Nyere, større, bedre Mercedes Benz 

Ghadimi har erklæret sig selv fan af G-modellen (Gelandewagen). Hans sidste var fra 2013, sort G63, og nu har han så opgraderet til en hvid 2015’er.

I den nye Mercedes Benz G63 AMG mærker føreren virkelig, hvad den her historiske luksusbil kan præstere; en rå køreoplevelse. Den her SUV er bygget til off-road og hårde køreforhold. Der er ikke meget, den ikke kan klare. Du kan være sikker i en Mercedes Benz G63 AMG, også på sne og is, hvor den faktisk hører allerbedst hjemme. Det er tydeligt at fornemme dens råstyrke ifølge Ghadimi’s anmeldelse.

 

Tør du prøve kræfter med G63 AMG?

Vil du udnytte denne luksusbils fulde potentiale, skal den tages ud på dybere vand end den daglige rute til job. Det fortjener den. Først når du finder et vildere terræn eller ender med enden i grøften, kan du for alvor få lov at prøve dens kræfter af. Det er Pejman Ghadimi’s bedste råd.

Det ville nærmest være synd ikke at gøre brug af de funktioner, der gør Mercedes Benz G63 AMG til noget helt særligt, synes du ikke?