Forkæl dig selv og din bil med en undervognsbehandling

Du kender nok til det danske vekselklima. Den ene dag regner det, den anden dag sner det og den tredje dag er der høj sol. Vi ved aldrig, hvordan vejret skal blive, og vi klæder os altid på til det værste. Det gælder også for vores veje. Om vinteren saltes vejene, når der bliver varslet frost. Men når det så hurtigt tør igen, ender der med at ligge saltvand på vejene. Dette har din bil ikke godt af. Saltvand og metal er en dårlig kombination. Bilen ruster hurtigere, den falder i værdi og den bliver mindre sikker at køre i. Derfor er det en god idé at undervognsbehandle sin bil med jævne mellemrum. 

 

Så ofte skal din bil undervognsbehandles

Hvor ofte du skal undervognsbehandle din bil, afhænger af, hvordan du bruger din bil. Kører du meget på grusveje, har din bil i højere grad brug for en undervognsbehandling, Og ligeledes vil biler, der bliver brugt meget, have behov for flere og hyppigere undervognsbehandlinger. Som hovedregel gælder det, at du skal undervognsbehandle din bil hvert andet år. Er du i tvivl om bilens tilstand, kan du som oftest få lavet et rusttjek.

 

Derfor er det smart at få bilen undervognsbehandlet

Selvom enhver service på en bil er en udgift, kan en undervognsbehandling i høj grad godt betale sig. Er din bil undervognsbehandlet, vil du opleve færre løbende reparationer, gensalgsværdien vil stige, levetiden vil forlænges og sidst men ikke mindst, vil du få en mere sikker bil.

Der findes derfor ingen undskyldninger for ikke at komme afsted og få din bil undervognsbehandlet og klar til vinterens smat og saltede veje.

Virksomhed: K.B. Thrue & Søn ApS - Dinitrol Center Risskov