Nu er der endnu større grund til at glæde sig til forår!

Varmere temperaturer, grønne træer og blomster, der springer ud… Ja, der er mange ting at glæde sig til, når foråret melder sin ankomst i Danmark, men er du en rigtig bilentusiast med en forkærlighed for rendyrkede offroadere, er natur- og vejrforandringer ikke det eneste, du kan glæde dig til. Suzuki Jimny har i et halvt århundrede været yderst populær hos jægere, fotografer, skovbrugere, surfer og andre, der har brug for en bil med ekstra styrke og en nådesløshed over for besværligt terræn. Til foråret rammer en hel ny udgave af den populære Suzuki de danske bilforhandlere, fx Selch Biler A/S og du kan godt glæde dig!

 

Et råt og autentisk design

Designet er råt og autentisk og udstråler, at bilen her kan klare lidt af hvert. Formen er kvadratisk og den flade motorhjelm og stejlefront gør det nemt for føreren af bilen at bedømme afstande, så navigering, både offroad og på landevejene, bliver nemt som en leg. Bilen fås i flere labre farver, og indvendig er det funktionalitet og udnyttelse af plads, der er i fokus. Bilen er kompakt, men den firkantede form gør, at der er masser af plads at udnytte. Bagagerummet kan endda udvides til et rum med plant gulv, så der er plads til alt fra kompliceret udstyr til det nedlagte jagtbytte. Bilen er designet til arbejdsfolk, og derfor kan knapper på instrumentbrættet betjenes med handsker.

 

En offroader, der klarer selv det mest nådesløse terræn

Jimny er først og fremmest konstrueret yderst robust, og med det komplekse 4WD system, kan bilen holde til selv det mest komplicerede terræn. Bilen er en rendyrket offroader, og med reduktionsgear trækker Jimnyen dig effektivt over selv de stejleste udfordringer og det mest ujævne terræn. Den nye Jimny er udstyret med en 102 hk benzinmotor, der er konstrueret og placeret således, at den ikke lider overlast, når du kører offroad.

 

2 nye versioner, der oser af lækkerhed

Den nye Suzuki Jimny kommer i 2 udstyrsversioner, der passer til forskellige behov; Active og Adventure. Adventure-modellen er udstyret med LED forlygter, alufælge, klimaanlæg, læderrat, sorte bagruder og et miultimediestym, der blandt andet indeholder navigation og Apple Carplay. Begge modeller indeholder udstyr som nødbremse, 6 airbags, aircondition, fartpilot, sødevarme og masser af andet lækkert udstyr, der gør kørslen både praktisk, effektiv og yderst komfortabel.

Find den nye Suzuki Jimny hos din lokale Suzuki forhandler til foråret!