Tag din bedre halvdel med på køretur i en af disse 3 lækre veteranbiler

Der er mange ikoniske veteranbiler, som har en helt speciel plads i alle bilelskeres hjerter. Nogle står dog højere end resten. Tre af de allermest elskede veteranbiler er listet nedenfor:

 

 1. Mercedes-Benz 190 1,9 105HK Cabr.

Mercedes har siden begyndelsen været et bilmærke, der forbindes med stil og gode køreegenskaber.  Mercedes Benz 190 er en af de mest karakteristiske og legendariske biler fra en af verdens førende bilproducenter. Den lever op til alle idealerne omkring veteranbiler.

 

 1. Chevrolet Corvette 4,6 V8 283HK Cabr.

Chevrolet Corvette 4,6 med cabriolet er den perfekte veteranbil til en romantisk køretur mod solnedgangen med ens nærmeste.

 

 1. Ford Mustang Fastback 5,8 V8 Elenor 250HK 2d Aut.

Ford Mustang Fastback er intet mindre end amerikansk muskelkraft, når det er bedst. Den giver ikke mulighed for samme følelse af frihed som de to andre biler med cabriolet. Ikke desto mindre, er den garant for en god køreoplevelse, der bringer tankerne tilbage mod tidligere tider, når man kører rundt i den.

 

Bud på romantiske køreture i Danmark

 • Den klassiske strandkøretur

Den romantiske køretur til stranden er en ide vi har fået fra samtlige amerikanske romantikfilm, hvor det er en ofte gengivet scene. Med et land som Danmark, der nærmest har mere kyst end land rig mulighed for en Romantisk strandkøreture i bedste amerikanerstil.

 • Køretur til Skagen

Uge 29 i Skagen er bilernes uge. Er du den heldige ejer af en af disse smukke veteranbiler så udnyt muligheden for at vise den frem i den nordligste del af Danmark, der altid er garant for hyggelig havnestemning.

 • En af de mange gemte steder i Danmark

Danmark har mange gemte perler. Hvilken bedre mulighed for at opdage dem end med din partner i en veteranbil?

 

Romantiske strækninger i Europa:

 1. Amalfikysten, Italien – Italien når Italien er bedst. En køretur langs amalfikysten er noget af det smukkeste, du vil opleve. Fyldt med små havnebyer, hyggelige caféer og restaturanter.

 2. Champagne, Frankrig – området, hvis vin er en af de mest kendte i verden, er også utrolig smuk. Det er en 200 km lang strækning, der byder på flot natur og mange flotte vingårde.

 3. Skotlands vestkyst

 4. Sevilla, Spanien – appelsinlunde, flotte have og floder

 5. Den Romatiske Vej, Tyskland – 350 km nogle af de smukkeste middelalderbyer, slotte og romantiske hoteller.

Alle 5 steder er gode bud på romantiske feriedestinationer i ferien.

 

Lidt ekstra romantik

Mangler du noget, der kan give køreturen i veteranbilen lidt ekstra krydderi? Så kan du finde inspiration på romantikguiden.dk.

 

Læs om andre lækre Veteranbiler her.