Et garagegulv, der kan tåle det hele

I en garage skal materialerne kunne tåle lidt af hvert. Særligt garagegulvet skal kunne holde til at blive slidt, både af biler, værktøj, træningsudstyr eller andet, man opbevarer og bruger garagen til. Derfor skal det også kunne holde til en grundigere rengøring end blot en støvsuger. Det er sjældent, man passer lige så godt på sit garagegulv, som man gør gulvet inde i huset og bilen taber måske lidt olie, børnenes legetøj samles på gulvet, eller den hårde træning gør, at der ofte er god grund til en grundig rengøring i garagen. Vælg derfor et gulv, der er nemt at rengøre.

 

Vælg epoxy

Grundet de mange krav til et garagegulv, kan epoxygulv være en rigtig god løsning til mange garager. Det er ofte også, hvad mange værksteder har, da det er særligt slidstærkt og rigtig godt til at modstå slag, men samtidig meget nemt at rengøre.
Epoxygulv er det stærkeste gulv på markedet, hele tre gange stærkere end beton. Derudover er det skridsikkert, hvilket også altid er godt i en garage, da det er vigtigt at undgå at falde i en garage, hvor der ofte er meget udstyr og tunge ting. Epoxygulv fås i mange forskellige farver, så uanset om man er til det kliniske hvide gulv eller til et mere farverigt garagegulv, så er der noget for enhver smag.

 

Er du i tvivl om dit garagegulv?

Det kan virke som en stor beslutning at vælge det rigtige garagegulv, og derfor er det også vigtigt at være bekendt med alle fordele og ulemper ved diverse gulvtyper. Er du meget i tvivl, kan du altid opsøge din lokale fagmand indenfor gulve, så du kan få faglig sparring og gode råd med på vejen, inden du beslutter dig for dit nye garagegulv.

Husk at overveje alle funktioner, din garage skal have, inden du vælger gulv. På den måde kan du nemmere spore dig ind på, hvilket gulv, der bedst tjener disse formål.