Hvordan reklamerer man bedst på sin bil? Via en autoreklame, selvfølgelig! Vi støder alle sammen på autoreklamer hele tiden. Bare tænk på de gange, hvor du har gået en tur i byen, kørt på vejene eller cyklet rundt i nabolaget - chancen for, at du har set et køretøj med en reklame på sig, er ret så høj. Og det er netop det, autoreklamer er! En reklame, du kan finde på biler, busser, lastbiler, vogne osv., der typisk er kreativt sat op og i øjenfaldanede. Det er altså en billig form for reklame, som kan ses hver dag, og passer i alle slags vejr, så din visuelt rullende reklamesøjle ikke forsvinder inden længe!

Hvordan laves en autoreklame?

Autoreklamer bliver lavet med en aftagelig folie, så der altid er mulighed for at skifte reklamen ud igen senere på en nem og simpel måde. Foliet gør sådan at der ikke bliver ridset i lakken, og på samme måde bliver lakken heller ikke ridset når du tager foliet af bilen. Der er mulighed for at få lavet reklamen i hvidt folie, transparant folie og sandblæst folie, som alle giver mulighed for forskellige designs til forskellige behov. Når der skal laves en autoreklame, skal firmaet bruge din bils model, farve, størrelse og firmaets logo.

Derfor er autoreklamer en god idé

En autoreklame er den billigste form for markedsføring! Du skal ikke betale for reklamepladsen, da du jo allerede ejer den (det jo dit eget køretøj!), og det er simpelthen en ideel måde, at få dit firmas reklame ud i verden - vi er jo alle ude og køre, gå, cykle osv., og vi støder konstant på andre folk og køretøjer, hvor reklamen kan ses. Der er også mange muligheder for at skabe et personligt, flot, og eget motiv, der med garanti kommer til at gøre indtryk, når køretøjet kommer kørende på gaderne!