Vælg et autoværksted, der har erfaring og kompetencerne med sig

Skrevet af Camilla C. Struck

Som bilejer skal man engang imellem have bilen på værksted. Her kan mange blive fristet til at vælge en uautoriseret mekaniker, fordi prisen oftest er lavere. Vi forstår fristelsen. Det er langt fra altid, at man har råd til uforudsete udgifter, og derfor vil man gerne gøre det så billigt for sig selv som muligt. Dog er der stor forskel på at vælge et autoriseret værksted frem for et uautoriseret, fordi forskellen ligger i, hvorvidt værkstedet er godkendt til at reparere netop din bil. Vigtigheden af et autoriseret værksted går vi i dybden med herunder.

 

Sørg for at bibehold din garanti

Vælger du et uautoriseret værksted, kan det have den konsekvens, at du bryder med garantien. Derfor skal du være opmærksom på, at du skal vælge et bestemt værksted alt efter, hvad der henvises til fra producentens side. Reparationer i forbindelse med garanti skal udføres på sælgerens værksted. Andre reparationer skal udføres på værksteder i henhold til producentens henvisninger, og det samme gælder for serviceaftalen. Vælg derfor værksted med omhu for at beholde din garanti.

 

Erfaring og kompetencer afspejler sig i arbejdet

Når du vælger din mekaniker, er det en stor fordel at vælge et værksted, der har erfaringen og kompetencerne med sig. Det kommer til udtryk i effektiviteten og kvaliteten, hvor man ofte får mere for sine penge. Vælg f.eks. Biri Drive-in Center Aps, hvis du har brug for et autoværksted nær Birkerød, Farum, Hørsholm, Rudersdal eller Værløse.

 

Undersøg dine muligheder først

Man kan hurtigt blive fristet af at benytte det nærliggende værksted, hvis uheldet er ude, og bilen akut skal på værkstedet. Her er det dog en stor fordel at undersøge, hvilke andre værksteder der er i nærheden. På den måde får du et bedre værksted og den bedste service i stedet for den hurtigste og nemmeste løsning, der på sigt kan være dyrere.