Der er Porsche og derefter alle de andre

Porsche har alle dage været en overlegen bil. James Dean vidste det og var om nogen med til at sætte Porschen på kortet over de mest eksklusive og velsmurte bilproducenter. Der er sket meget med bilmærket i de sidste 50-100 år. Fra James Deans Porsche 55 Spyder til nutidens Porsche Panamera. Fælles for diverse Porsche igennem tiden er dog den eminente køreoplevelse og det luksuriøse design, de altid har været garant for.

Er du på udkig efter din første Porsche? Her tager vi dig igennem de mest klassiske og kendte Porsche.  

 

Bilbasens begynderguide til din første Porsche

Bilbasen har lavet din begynderguide til Porschen, hvor de har haft fokus på den klassiske 911 Porsche. Find din drømme-Porsche i de forskellige prisklasser:

 

  • Under 400.000 kr. Inkl. Afgift

En Porsche bliver aldrig en billig bil, men med et prisskilt på under 400.000 kr. Får du den ikke billigere. Skal du under de 400.000 kr., bør du lede efter 911’eren fra 70’erne, der generelt er mindre populær pga. sit automatgear. Leder du efter en Porsche 911’er med manuelt gear, er det nok nødvendigt at gå en prisklasse op.

 

  • 000-750.000 inkl. Afgift

I denne prisklasse bliver udvalget lige pludseligt lidt større. Her kan du med lidt held finde både nyere og ældre Porsche. Porsche 911 (996) spås af mange til at blive fremtidens klassiker, og den kan med lidt held fås i denne prisklasse i en flot stand.

 

  • Over 750.000 kr. Inkl. afgift

Så nåede vi op i sværvægtsligaen. Til denne pris kan Porschen med den ikoniske status fås. Det er selvfølgelig Porsche 933, som i flere år har haft en enorm popularitet blandt samlere, investorer og andre entusiaster.

 

Hav tålmodighed – vent på den rigtige Porsche

Fokus for denne artikel har været de ældre, klassiske Porsche. Når man leder efter klassiske biler, kræver det tålmodighed. Vent til du finder den helt rigtige model med den rigtige stand til prisen. Undgå faresignaler såsom udskiftede motorer.

Det kan være en lang proces, men det er uden tvivl ventetiden værd. Porsche-bilerne giver en køreglæde ulig nogen anden, og de klassiske biler bringer tankerne tilbage til bedre tider og lader dig køre rundt i gaderne i bedste James Dean stil.

Held og lykke med jagten!