Opbevaring af dine dæk

Du kender kutymen – dækkene på bilen skal skiftes til vinter- og sommerdæk. Måske har du flere biler, hvis dæk skal skiftes, og lige pludselig kan der blive bøvl med at få plads til at opbevare alle de dæk derhjemme. Heldigvis findes der en løsning til det – et dækhotel. Et dækhotel er et sted, hvor du kan få opbevaret dine dæk trygt og sikkert. Her er der heller ingen grund til at bekymre sig om, hvilken stand dine dæk er i – det skal dækhotellet nok holde styr på for dig.

 

Længere levetid med et dækhotel

Det er smart at bruge et dækhotel, fordi du på den måde sikrer dig, at dine dæk opbevares under de bedste forhold og under den rette temperatur. Hvis dæk udsættes for alt for store temperatursvingninger, er der risiko for fugt og kondens, som skader dem og forringer deres levetid. Dæk har heller ikke godt at solens UV-stråler, men hos et dækhotel ligger de trygt og godt på et tørt og mørkt sted. De lægges fladt og stables ovenpå hinanden, så de ikke får ”fladpunkter” af at stå op i en længere periode. Alt dette betyder, at levetiden på dine dæk forlænges, så du slipper for at købe nye dæk alt for ofte.

 

Undgå bekymringer og pladsmangel

Ved brug af et dækhotel undgår du, at dækkene hober sig op derhjemme. Derudover behøver du heller ikke at bekymre dig om temperatursvingninger i skuret og kondens som skader dækkene. Det er forskelligt, hvad det enkelte dækhotel tilbyder af services udover opbevaring. Mange holder gerne øje med dækmønster, lufttryk og slitage, mens andre tilbyder rengøring af fælgene, før de opbevares, og montering af dækkene efterfølgende. Lav en hurtig googlesøgning og find det rette dækhotel for dig.