Biler er en nødvendighed for mange af os, der skal transportere os selv rundt hver eneste dag. Mange af os arbejder i andre byer, end hvor vi bor, og det er derfor en stor fordel selv at kunne køre frem til den rette lokalitet. Dog vil vi opleve trafik på motorvejen, og det kan hurtigt blive en lang og kedelig ventetid, og hvad skal vi så foretage os?

 

Når du keder dig i bilen

Der er desværre ikke mange ting, man kan få tiden til at gå med, når vi holder i kø på motorvejen, eftersom det er begrænset, hvor meget der kan laves, imens vi sidder i en bil. Vi skal gerne kunne være opmærksom på, når trafikken rykker sig, og derfor kan vi ikke lave alt for komplicerede ting, imens vi venter. Der må dog være noget, vi kan lave, for det kan da ikke være rigtigt, at vi blot skal sidde og vente og stirre ud i luften, indtil køen ophæves?

 

Candy Crush Saga er et sjovt og gratis spil

Der findes heldigvis en løsning til dig, som mangler lidt sjov til hvis du holder i kø på motorvejen. Candy Crush Saga er nemlig et gratis, men utroligt underholdende spil, som du nemt kan spille på din telefon. Når du bruger telefonen, har du bedre mulighed for at sætte den fra dig, hvis først køen begynder at rykke sig. Telefonen kan bruges med blot én hånd, og spillet er dejlig nemt og ukompliceret, så det tager heller ikke for meget af koncentrationen væk fra vejen. Når du alligevel bare sidder og venter, så kan du lige så godt få tiden til at gå med noget sjovt, og det kan du netop gøre med Candy Crush Saga. Du vil hurtigt opleve, at der konstant sker ulykker og dannes køer på motorvejen. Disse uheld går hurtigt udover trafikken, og det vil derfor være en fordel for dig, at du har noget at tage dig til, så du ikke pludselig keder dig undervejs. Dette spil kan også være med til at holde dig vågen og sørge for, at du tænker klart.