Hvis du vil du være med til at passe på miljøet, så send din skadet bil til din lokale autoophugger, som bruger de brugte reservedele til at sælge videre til mekanikere og private. På den måde kan du være med til at passe på miljøet og sørger for at flere dele bliver genbrugt. Du er altid sikret ansvarlig håndtering, når du afleverer din bil til autogenbrug. Det er med til at bidrage til en positiv udvikling i bilbranchen mod miljøvenlighed. At genbruge er nemlig en smart måde at spare både penge og skåne miljøet! Selvom reservedelene jo er brugte, så kan de stadig være brugbare, og det er altså kun en god ide, at få dem genbrugt, fremfor at skrotte hele bilen uden videre!

Mangler du en reservedel til din bil?

Er du selv gået i gang med at renovere din bil og står du og mangler en reservedel, så kontakt din lokale autoophugger og hør, om de ikke har reservedelen liggende i stedet for, at du går ud og køber en ny. På den måde hjælper du miljøet og du sparer penge, hvilket jo er to fantastiske ting. Deres udvalg varierer ofte, så selvom du har prøvet tidligere, kan det være de har fået det på lager denne gang.

Hvordan afleverer jeg min bil?

Det er kun den sidst registrerede ejer af bilen, der må skrive under på skrotningsattesten. Det er også kun denne person, der får skrotpræmien udbetalt. Det er altså rigtig vigtigt, at den sidste ejer af bilen er med, når du skal aflevere bilen! Kørekort og registreringsattesten skal selvfølgelig også medbringes som dokumentation.