Dette indlæg er sponsoreret. 

Derfor skal du huske at få din el-scooter til service

Ved at sørge for at få din el-scooter jævnligt til service sikrer du din el-scooter en længere og bedre levetid, hvor mindre skader opdages i tide og nemt kan repareres. Så sørg for at hold øje med datoerne for eftersyn – det kommer til at spare dig både tid og penge.

Under serviceeftersynet vil din el-scooter bliver tjekket igennem fra a-z – helt ligesom et serviceeftersyn foregår på en bil – og du vil være sikker på at få din el-scooter tilbage i perfekt køreklar tilstand.

 

Reparation af din el-scooter

Hvis der sker en skade på din el-scooter, hvem skal du så kontakte for at få udført en reparation? Du kan jo ikke ligefrem trille din el-scooter ned på dit lokale autoværksted, men er uheldet ude er det en rigtig god idé at vide, hvor du skal tage din el-scooter hen for at få den serviceret og repareret, så du hurtigt kan være tilbage på hjulene.

Hos Fjordens Have-parkmaskiner tilbyder de reparation og service af din el-scooter. På deres værksted kan de hjælpe dig med din el-scooter og med en indgående viden til maskiner, kan de lave service på de fleste slags el-scootere.

 

Hvilke tegn skal du holde øje med?

Du kan gøre meget selv for at holde øje med din el-scooters tilstand, så du behøver altså ikke nødvendigvis at skulle have den til service hver gang, der er det mindste.

Der er specielt tre ting, der er væsentlige selv at holde øje med og engang imellem at tjekke.

  • Hold øje med, hvornår din el-scooter sidst var til service!
  • Hold øje med dækkene og undgå punkteringer. Mangler de luft?
  • Plej og pas på din el-scooter som var det din cykel eller bil.