Dette indlæg er sponsoreret. 

Undgå at dumpe din kommende køreprøve

Som ung kan det være svært at skulle huske alle de ting, som din kørelærer har lært dig igennem alle teori- og køretimer. Hvis du også snart skal til køreprøve og er nervøs for at bestå, så bare rolig. Vi har i denne artikel samlet 5 punkter, du skal være ekstra opmærksom på under din køreprøve.

Hvis du bare husker de fem ting, så har du et godt udgangspunkt for at bestå. Er du klar? Her kommer vores 5 råd til dig, der skal til køreprøve.

 

5 ting, du skal være opmærksom på til køreprøven

Det er vigtigt, at du for det første husker, at den motorsagkyndige ikke har nogen interesse i at dumpe dig. Husk, at du ikke er til eksamen – du bliver blot vurderet i forhold til, hvor tryg du er i trafikken. Mindre fejl er okay, men en af de hyppigste fejl, man dumper på, er manglende orientering.

Ellers er det vigtigt, at du husker:

  • At overholde din vigepligt.
  • At placere bilen korrekt på vejbanen.
  • At holde øje med færdselstavler og holde en fornuftig hastighed.
  • At have et overblik over trafikken.

Husk, at alle kører forskelligt, og du nok skal få kørekortet i hus, hvis du stoler på dig selv og følger de fem gode råd.

 

Køreskolen betyder meget

Når man tager kørekort, har køreskolen meget at sige. Har du ikke følt dig tryg ved alle køretimer, bliver det også svært at føle sig tryg til køreprøven. Find en køreskole, der forstår dig, og som er tålmodig. Så kan du hurtigst muligt få kørekortet i hus og komme ud og køre i din egen bil.

Bor du omkring Holstebro, så tag dit kørekort hos Sørens Køreskole. Sørens Køreskole er en af de køreskoler, hvor der er plads til fejl, grin og stort mulighedsrum for læring.