Spar penge på billeje i udlandet

Flere og flere skræddersyr deres rejser, så de er sikret, at de får en rejse efter deres ønsker, som passer til deres pengepung. Det kan sagtens betale sig at stå for planlægningen selv i stedet for at overlade planlægningen i et rejsebureaus hænder. Der er mange penge at spare og især på leje af biler, hvis du ønsker at køre rundt og opleve en destination på den fedeste måde. Lej en bil til billige penge og få mere ud af oplevelsen. Følg vores guide her og få gode råd med på vejen til en billig billeje.

 

Få styr på billejen, inden du tager på ferie

Der er mange myter om, at bilen er billigere at leje, hvis man lejer den på feriestedet. Det er dog ikke korrekt, fordi billejen i langt de fleste tilfælde bliver højere, jo tættere man kommer på afrejsedatoen.

Mange ønsker at udsætte at leje bilen, til de er kommet frem. Det skyldtes mange årsager, men en af dem er, at man simpelthen tager forbehold for, at ens fly bliver forsinket. Hvis du rejser med fly og ankommer på feriestedet forsinket, skal du huske at søge om kompensation hos forsinkedefly.dk. Gør du ikke det, kan det blive en meget dyr fornøjelse at rejse med fly.

Du skal også sørge for at researche, inden du booker det første og det bedste. Undersøg, hvilke muligheder der er i lokalområdet. Sørg for at sætte dig godt ind i lejebetingelserne. Så bliver billejen meget billigere.

 

Sikr bilen og dig selv

I forlængelse af det ovenstående er det vigtigt, at du er godt orienteret i dine rejseforsikringer. Har du den rette og nødvendige forsikring? Hvad dækker den? Spørgsmål som disse er vigtige at have svarene på, inden du lejer en bil.

Sørg for, at bilen er tjekket, inden du forlader udlejningsstedet. Det kan komme dig til gode, hvis du f.eks. tager billeder af eventuelle skader på bilen, så du ikke kommer til at bøde for dem. Husk at tag dig dine sikkerhedsforanstaltninger, inden du skriver under hos udlejeren. Inden du kører, så tjek benzintanken – på den måde undgår du at betale for meget for brændstof.

 

Din sikkerhed skal være i fokus

Når du har lejet en bil i udlandet, er det vigtigt for din egen sikkerhedsskyld, at du tager udlejningspapirerne med dig. Lad dem ligge i handskerummet, så du ikke mister dem. Hvis du skulle være ude for et uheld, er det nemlig også vigtigt, at du har papirerne med dig. Får du ikke automatisk papirerne af udlejeren, så bed om en kopi.

Hvis det kræves i landet, at du skal have et internationalt kørekort, skal du selvfølgelig anskaffe dig det hjemmefra. Derfor er det en god idé, at du sætter dig ind i landets love og regler. Er der f.eks. andre regler i forhold til alkohol og bilkørsel, end der er i Danmark? Hvilke fartgrænser er der? Når du undersøger og overholder landets love, færdes du mest sikkert.

Den billigste billeje er altså den, hvor du undersøger og booker hjemmefra.