Fang biltyven

Danmark er særligt udsatte, når det kommer til biltyveri. Der sker massevis af tyveri i de danske biler dagligt. Derfor er det vigtigt for bilejere at øge sikkerheden for at kunne få ens stjålne ejendele tilbage. Et effektivt værktøj til det er en GPS tracker.

Du parkerer bilen i p-huset. Du går ind for at handle. Så kommer du tilbage til bilen, og du får et chok. Bilen er blevet berøvet, og der lå både computer og mobiltelefon i bilen. Det sker desværre for mange danskere hver dag. At blive berøvet er både ubehageligt, fordi du er blevet overvåget, og tyven har valgt netop din bil, men også fordi du mister dyrebare ejendele, som kan være svære at erstatte. For at undgå at uheldet sker, kan du forberede dig godt på tyvenes ankomst. Det kan du gøre med en GPS tracker.

 

Spor dine ejendele og få dem tilbage

En GPS tracker er et sporingsværktøj. GPS er en forkortelse af Global Positioning System. Du kender formentlig GPS’en som en elektronisk vejviser. Denne GPS tracker er et lille sporingsvæktøj, som du kan montere i de ejendele, du nødig vil have stjålet. Herved kan du spore disse ejendele, hvis de skulle blive stjålet. Og på den måde kan man finde frem til tyvene, så du kan få dine ejendele hjem igen. Når du skal montere udstyret i din vigtige ejendel, så er det meget vigtigt, at den placeres således, at tyvene ikke kan se den. For ellers kan de fjerne udstyret, og så kan du ikke få dine dyrebare ejendele hjem igen.

 

Kontakt din GPS og find vej til tyvene

Måden, du bruger GPS trackeren på, er ved enten at ringe eller skrive til GPS’en, som var det til en mobiltelefon. En GPS tracker har nemlig et SIM-kort og et mobilnummer. Herefter får du oplyst et sæt koordinator, hvor du kan finde frem til lokationen, hvor den stjålne ejendel befinder sig via Google Maps for eksempel. Med koordinaterne kan du også indsætte dem i din GPS i bilen, så du nemt kan finde frem til biltyvene.

 Flere autoværksteder er blevet opmærksomme på det udbredte problem. Derfor har du mulighed for at få monteret din GPS tracker hos en lang række autoværksteder i dag.

 

Hvad er prisniveauet for en GPS tracker?

Hvis du skal investere i en GPS tracker, så ligger de i prislejet mellem 1000 og 2000 kr. Prisen er ganske retfærdig, når man tænker på, at du kan få dine personlige ejendele igen, hvis du bliver udsat for biltyveri. I de fleste tilfælde skal du selv finansiere en selvrisiko for at få erstatning på en ejendel, og i forhold til det så vil det være en fornuftig løsning at betale for en GPS tracker.

 Der er forskellige typer af GPS trackere. Disse er:

  • Mobil GPS tracker med batteri
  • GPS tracker som monteres i en bil og sættes til strøm

 

Mobil GPS’en er en fleksibel løsning, i og med den kan monteres forskellige steder, men der er begrænset batteri. En GPS tracker derimod har ubegrænset batteri, da den er sat til strømforsyning. Denne egner sig til, hvis du kun skal kunne spore én vigtig ejendel.