Når du har leaset en bil, er det en rigtig god idé, at du afleverer den ren og pæn. Læs her hvorfor og hvordan.

 

Rengøring af bil

Når du skal rengøre din bil, er der en lang række ting, som du skal huske. Hvis det er en leaset bil, som du skal aflevere tilbage, er det smart først at tømme bilen for alle dine ejendele. Dette er faktisk en fordel generelt, når det kommer til bilrengøring, da det sikrer, at du kommer ordentligt i dybden.

Når bilen er tømt, skal du sørge for at støvsuge bunden, måtter og sæder grundigt. Alle overflader tørres af med en fugtig kuld, og vinduerne pudses. Savner du yderligere inspiration til rengøring af bilen, så kan du få flere tips og tricks her.

 

Klargøring af leasingbil inden aflevering

En leasingbil skal rengøres inden aflevering, fordi den skal overgå til en anden ejer. Du kan også vælge at tilbagelevere bilen, som den er, men så skal du betale et betydeligt beløb, der skal dække leasings-firmaets rengøringsomkostninger. Det er derfor en fordel rent økonomisk, at du selv tager dig at denne proces, inden du afleverer bilen.

 

Spar tid og få et skinnende resultat

Uanset om du skal aflevere en leaset bil eller blot ønsker at have rengjort din egen, så forelægger muligheden at sende opgaven videre til professionelle. Et specialiseret firma ved, hvad en rengøring af bilen kræver, og de gør det ofte mere grundigt og skånsomt, end du selv ville formå.