Specialtilpas din bil ved disse 3 luksusmærker

Hos mange bilproducenter har du muligheden for at få specialtilpasset din bil – både indvendigt og udvendigt. En skræddersyet bil kan give et praj om vores smag, og individualiseringen af produkter er i høj grad en tendens i nutidens samfund.  Vi vil ikke have standardprodukter, men produkter der afspejler vores personlige stil. Dette har mange luksusmærker indenfor bilbranchen luret, og derfor giver de deres kunder muligheden for at modtage en bil, som er helt unik – i hvert fald i forhold til udseendet.

 

  1. Trådløs opladning hos Mercedes-Benz

Tyske Mercedes-Benz tilbyder en interaktiv hjemmeside, hvor man kan kombinere elementer og tilbehør til lige netop den bil, som man har i sigte. Det første man skal gøre op med sig selv er, hvilken biltype man foretrækker. Skal det være en Sedan, SUV eller måske en legesyg Cabriolet/Roadster?

Dernæst skal man træffe en beslutning om motorens størrelse. Den sjoveste del er dog den næste, hvor man kan få lov til at udvælge farverne til alt fra lakeringen til sæderne. Mercedes-Benz kører den tidsløse stil, når det kommer til bilens lakering. Her kan du nemlig vælge imellem nuancer af klassikerne hvid, sort og grå. Skal bilen være mere opsigtsvækkende, så kan du også snildt vælge, at bilen skal være en spændende hyacintrød eller grøn.

Derudover kan du tilkøbe en masse lækkert tilbehør til din Mercedes Benz. Med et indbygget 360 graders kamera bliver det en del nemmere at skulle manøvrere bilen ind på trange pladser og ikke mindst parallelparkere. Vil man have et ekstra touch af højteknologi, så kan man vælge et integreret widescreen cockpit, som viser farten og en lang række andre informationer. En funktion, som bør fremhæves, er muligheden for trådløs opladning og forbindelse via Bluetooth. Med en trådløs oplader kommer du aldrig til at opleve en slukket telefon eller at skulle bøvle med trælse ledninger.

 

  1. Enkelhed hos kvalitetsbevidste Jaguar

Hos Jaguar er antallet af kombinationsmuligheder lidt mindre. Til gengæld er der lagt vægt på, at hver enkel funktion giver mening og er af høj kvalitet til den krævende kunde. Eksempelvis kan du nyde din køretur fra A til B i fred med mørktonede ruder. Derudover kan Jaguar ikke siges at være politisk korrekt, men et firma, der hylder nostalgien (eller gamle penge) ved at man kan tilvælge askebæger og lightertænder.

Et særdeles anvendeligt stykke tilbehør er garageport-åbneren, som sparer dig for mange gåture frem og tilbage fra carporten. Kører man en Jaguar, så skal man have en så behagelig køreoplevelse som overhovedet muligt. Derfor kan tilkøbe en fartpilot, som regulerer hastigheden. Hermed kan man på længere strækninger få mulighed for at hvile foden.

 

  1. Elegance og farvefrihed hos Maserati

Hvis du ønsker at have tæt på 100% kontrol med farverne i bilens interiør, så bør du overveje Maserati. De har et væld af kombinationsmuligheder til den kræsne bilentusiast med pengepungen i orden. Det er prisværdigt, at Maserati tilbyder biler, som er fremstillet uden at dyr har måttet lade livet. I stedet for læder kan man få sæderne betrukket med Alcantara, som er et ruskinds-lignende stof. Det har en stor slidstyrke og er særdeles modstandsdygtigt over for støv og smuds. I Maserati går man op i detaljer, og det må deres kunder også gerne. Blandt andet kan du få lov at vælge farve til dine alufælge, interiørliste, rat og gearstang. Valgfriheden begrænser sig ikke kun til farver, men du kan også vælge mellem materialerne læder, Alcantara eller kulfiber til dit rat. Det er de små ting, der tæller hos Maserati. Derfor får du naturligvis muligheden for at vælge sting i samme farve som sæderne eller kontraststing i en valgfri farve.