Længere levetid på din bil? Det skal du gøre

Kunne din bil trænge til en undervognsbehandling? Mange tænker over, at biler kræver pleje både indvendigt og udvendigt. Vi har dog en tendens til at glemme, at undervognen på bilen også kræver pleje – måske fordi det aldrig er det, vi ser. Vær derfor opmærksom på, hvorvidt undervognen på din bil ikke også kunne bruge en kærlig hånd.

 

Undervognsbehandlinger øger levetiden!

Rust og andet skidt har nemt ved at hobe sig op og være til skade for din bil og dens levetid. Du bør derfor ikke tøve med at kontakte dit værksted, før skaden er gået alt for vidt. Selvom en undervognsbehandling er en træls udgift, bør du ikke lade behandlingen af din bil vente. Pengene er meget hurtigt tjent hjem i det lange løb! En god og professionelt udført undervognsbehandling vil betyde færre udgifter til rustrelaterede skader af eksempelvist bremserør og meget andet. Giv derfor din bil den pleje, som den fortjener.

 

Hvordan ved jeg, om min bil trænger til behandling?

Mange kan være i tvivl om, hvorvidt bilen egentlig bør få en undervognsbehandling eller ej – og netop det kan også være svært at vurdere! Det kan klart anbefales, at alle nye biler bliver rustbeskyttet for at sikre deres maksimale levetid. Som udgangspunkt gør det sig gældende, at billige biler er mindre rustbeskyttet af fabrikkerne, end det er tilfældet med de dyre. Du kan derfor til en vis grad benytte prisen som et kvalitetskriterie på undervognen af din bil, når den er ny. Ofte vil en rustbeskyttelse hvert andet år være sundt for din bil.

 

Få ikke hjælp af hvem som helst

Når din bil skal undervognsbehandles, bør du ikke hente hjælp fra hvem som helst. Udførslen af behandlingen kan afvige meget afhængigt af erfaringen og kompetencerne på den udbyder, du benytter dig af. Sørg derfor for at kvalitetssikre dit valg af værksted, inden du får din bil behandlet – det ville jo være træls, hvis arbejdet ikke blev udført godt nok i første omgang! Rønde Stjerne Auto har mere end 30 års erfaring og er derfor et kvalitetsbevidst og professionelt værksted, når det gælder behandlingen af din bil.