Få opmærksomhed på vejene med bildekorationer 

Hvis du ønsker at blive set på vejene, er der god grund til at investere i bildekorationer. Bildekorationer, bilreklame eller billogo – kært barn har mange navne – men effekten er den samme, og den er stor. Hvis din virksomhed gør meget brug af firmabiler, kan et folielogo eller -dekoration skabe positiv opmærksomhed omkring dit brand. Hvis du vil læse nærmere om mulighederne for montering af folie på bilen, så læs videre her.

 

Kun fantasien sætter grænser

I dag er der så mange muligheder for bildekorationer, hvor man bl.a. kan få en kørende video-reklame og oceaner af forskellige og kreative logoer i form af selvklæbende folie. Der er derfor frit løb for kreativiteten, og det gør, at der er masser af muligheder, uanset hvilken størrelse og hvilket design du har brug for til din virksomhed. Du kan f.eks. med fordel investere i dekorationer med træ-look, hvis du f.eks. ejer en tømrervirksomhed.

 

Få det visualiseret først

Hos mange af de store virksomheder, der ofte kreerer bildekorationer, er det muligt at se designet på din bil via en computer, inden de dygtige fagmænd fastsætter foliet. På den måde får du lov til at se, hvordan foliet vil se ud på bilen. På den måde har man frihed til at foretage sig nogle justeringer inden monteringen.

 

Mangler du inspiration?

Fordi der er så mange muligheder, kan det være svært nogle gange at finde det helt rigtige design til ens firmabil. Man vil gerne ud med sit budskab på den rigtige måde, og derfor kan det være en fordel at rådføre sig med nogle af de professionelle, som arbejder med firmadesign og logo hver dag. På den måde kan du få et godt indblik i, hvad der ville være den helt rigtige reklame for din virksomhed. Det er din måde at skille dig ud på, så det er vigtigt, at designet sidder lige i skabet.

Virksomhed: Bramsnæs Skilte Design