Billede: My Garage

Giv din luksusbil det, den fortjener hos My Garage

Hvis man er ejer af en luksusbil eller godt kunne tænke sig at være det, skal man vide, at som navnet antyder, gør luksusbiler sig bedst i luksuriøse omgivelser. Hos My Garage er bilerne garanteret en service i særklasse, og virksomheden giver rig mulighed for at dyrke interessen for luksusbiler med andre passionerede mennesker. My Garage tilbyder en række muligheder lige fra salg af luksusbiler til opbevaring af luksusbiler. De har som noget helt unikt en klub Gentleman’s Garage, der skaber fordele og events for medlemmer, der har interessen for luksusbilerne tilfælles. 

 

Et unikt fællesskab hos Gentleman’s Garage

Medlemmerne af Gentleman’s Garage samles over den fælles interesse de har for luksuriøse biler. En luksuriøs bilinteresse går ofte hånd i hånd med et luksuriøst liv. Som medlem af Gentleman’s Garage kan man opleve på det søde liv på egen hånd. Medlemskabet indebærer blandt andet topsikret opbevaring af din luksusbil, invitation til eksklusive arrangementer og adgang til Gentleman’s Lounge.

Som en sidebonus har medlemmerne mulighed for at booke mødelokaler til møder af enhver slags, hvor man på grund af glasvæggene i lokalet har udsyn til de enestående luksusbiler. Stemningen i disse mødelokaler bør opleves på egen hånd – men emmer i al fald af luksus og er æstetisk smukt at befinde sig i. 

 

Sikker opbevaring af dit kæreste eje

My Garage har alle forudsætningerne for en tryg opbevaring af din luksusbil, så du kan have fuldstændig ro i maven ved overlade din bil i virksomhedens hænder. For det første indebærer opbevaringen, at din luksusbil lukkes inde i en glasboks. Denne glasboks er ikke skabt til blot at se smart ud, men den er tværtimod udstyret med moderne alarmsystemer og overvågning. For at passe bedst muligt på luksusbilerne er klimaet i disse glasbokse regulerede, så hverken varme eller kulde vil kunne skade din bil. Fordelen ved at opbevare bilen hos My Garage er, at de har et topmoderne værksted tilknyttet, som kan servicere selv de mest avancerede biler. Det dygtige personale tilbyder i forbindelse med opbevaring af bilen forskellige services, der sikrer, at din bil er køreklar, når du også er det.

 

Ønsker du også at eje en luksusbil?

My Garage står for salg af luksusbiler, og på grund af deres partnerskab med Classic Motor Sales, McLauren og Rolls-Royce Motor Cars har de et stort udvalg af luksusbiler. På deres hjemmeside mygarage.dk kan du finde et hav af forskellige luksusbiler. Oplev alt fra den betagende og sjældne Packard 640 Club Sedan fra 1929 til den hurtige McLauren 720S fra 2018 med en tophastighed på 341 km/t.

Når du køber din luksusbil hos My Garage, vil du opleve et professionelt team, som er ligeså store bilnørder som dig selv. Rådgivning og vejledning er en naturlig del af servicen hos My Garage, og alt i alt vægter firmaet kvalitet i alle henseender utroligt højt. Ønsker man at købe en luksusbil eller at være medlem af en eksklusiv klub med mange fordele – så skal man med sikkerhed besøge My Garage, som har medlemmer og besøgende fra overalt i landet.