Dette indlæg er sponsoreret. 

Sådan sparer du penge hos autoværkstedet

Alle bilejere kender det. Bilen skal på værksted. Man kan nærmest ikke overskue, at det kommer til at koste mange penge at skulle tage bilen til reparation. Mange udsætter værkstedsbesøget, som i sidste ende faktisk ender med at koste dem endnu flere penge. Hos DinMotor.dk har vi deres samlet en række gode råd til dig, der gerne vil spare penge på dit besøg hos autoværkstedet.

 

Det første er ikke altid det bedste

Når du undersøger autoværksteder, kan du blive fristet til at vælge det første, du undersøger. Især hvis mekanikeren fortæller, at du ikke kan køre videre med den pågældende skade eller fejl. Husk dog på, at du altid kan indhente tilbud fra forskellige autoværksteder.

På den måde kan du sammenligne de tilbud, du får – og derfor få den bedste pris for at udbedre skaden eller manglen. Ved indhentning af tilbud skal du være opmærksom på, at mekanikeren godt kan spørge dig, om han skal skifte andre ting. Her kan det være en stor udfordring at skulle afvise – især hvis man ikke er helt så bilkendt.

Hos flere autoværksteder kan de dog godt forsøge at ville skifte noget, som ikke er nødvendigt. Derfor vil vi anbefale dig at tage en bilkendt med på råd og meget gerne en anden mekaniker, hvis du har nogen i din omgangskreds, der arbejder med biler til dagligt.

 

Sæt spørgsmålstegn ved din regning

Er der beløb på din regning, som du ikke forstår, er det altid i orden at spørge ind til de beløb. Uanset hvad andre siger, har man som kunde altid retten til at få en forklaring på de forskellige beløb, som fremgår af din regning. Du kan også med fordel undersøge de forskellige lovlige gebyrer på nettet. På den måde kan du undgå at blive taget ved næsen og betale et gebyr, som ikke registreres statsligt.

Vi kan i hvert fald kraftigt anbefale at være kritisk i din søgning efter et autoværksted – det kan i sidste ende gøre, at du sparer rigtig mange penge på regningen. Vælg et autoværksted, som du kan stole på. Her kan du spare penge ved at vælge et lokalt autoværksted.