Er du i gang med den store omgang i haven eller et renoveringsprojekt i huset? Uanset hvad så kan det være en god ide og en nem løsning at leje en container til bortskaffelse af affaldet. Det kan være en god ide at kontakte din lokale vognmand, da det ofte udlejer og levere containere. De ved ydermere hvilken container, der passer bedst til dit behov, eftersom forskellige typer affald kræver forskellige containere. De plejer også at være gode til at vejle en, hvis du skulle have spørgsmål, om hvordan du bedst muligt håndterer dit affald!

Lej en container til opbevaring af møbler

Hvis du nu ikke er i gang med den store omgang i haven, men egentlig renovere huset indvendigt, jamen så kan det ligeså vel være en god ide at leje en container til opbevaring af møbler og andet indbo! Det er et billigt alternativ til et lagerhotel, og containeren du lejer kan også stå hjemme hos dig selv, f.eks. i haven, sådan at du ikke skal køre hele vejen til et lagerhotel, hver gang du skal bruge noget derfra. Det minimerer også risikoen for at skade møblerne, da de ikke skal transporteres så ofte. Det er altid vigtigt, at containeren, du lejer, er isoleret, for ellers kan kondens opstå, som skader møblerne der står derinde.

Lej en container hos din lokale vognmand

Skal du have bortskaffet større mængde af affald, ville udlejning af en container også være en god ide. Ved at spørge din lokale vognmand kan de hjælpe dig med at udleje en container lige til dine behov, så du kan komme af med enhver slags affald uden problemer - og de ved også hvilke containere, der passer til hvad! Noget affald kræver en lukket, hvor andre kræver en åben container. Det har vognmanden styr på!