Det danske sommervejr gør luften fyldt med insekter, som kan gøre din bil beskidt. Derfor er det også vigtigt at rengøre og vaske din bil lidt oftere, så du kan holde den ren.  Det gør også, at den holder i flere år. Det er blandt andet godt for bilens lak at blive holdt fri for snavs, salt og solens UV-stråler. Derfor kan du med fordel give din bil lidt ekstra kærlighed i sommermånederne, hvor insekterne fylder mere. Om efteråret og vinteren bliver vejene mere mudrede og saltede på grund af is og regn. Dette bør også renses af bilen jævnligt.

Fjern insekter med insektfjerner

Det er enhver bilejers sommermareridt, at bilen bliver fyldt med insekter fra køreturene på de danske landeveje. Det kan være svært at få bugt med insekter både på bilens ruder og på lakken. En bilvask tager nemlig sjældent det hele. Derfor er det en god ide for dig at investere i insektfjerner til at rense bilen i de perioder, hvor det er allerværst. Det er et kraftigere produkt og kan derfor tage det hele. Få renset og fjernet insekterne effektivt fra din bil med insektfjerner

Sådan holder du din bil ren:

Det kan være svært at vide, hvordan du bedst muligt holder din bil helt ren. Især når du ikke lige har tid eller råd til at køre forbi vaskehallen på ugentlig basis. Derfor får du her nogle gode råd til dette:

  • Sørg for at have en spand, en svamp og en god autoshampoo klar, når du går i gang med at vaske bilen.
  • Start oppefra på bilen, så det beskidte vand kan løbe ned.
  • Brug din insektfjerner til at få bugt med alle insektrester på bilen.
  • Gentag løbende henover sommeren.

Med ovenstående trin holder du bilen ren, så den holder længere. Det betyder, at du kan køre i den i længere tid. Med insektfjerner til din bil, bliver sommeren lidt bedre og renere, og din bil kan være din trofaste makker i lang tid fremover. Du bør dog også holde din bil ren i løbet af vinteren.