Hvilke typer bilnøgler findes der?

Det er aldrig rart at miste sin bilnøgle. Men heldigvis kan problemet udbedres på flere måder. Der findes mange forskellige slags bilnøgler, men får du hjælp fra det rette sted, så kan de arbejde med dem alle sammen – lige meget hvilken bilnøgle du har. Nogle typiske slags bilnøgler er: bilnøgle med klapnøgle, bilnøgle med startspærre, bilnøgle med fjernbetjening, kreditkortnøgle mm.

 

Få hjælp af en låsesmed

Hvis du mister din autonøgle, kan en låsesmed udbedre dit problem. En låsesmed kan nemlig genskabe din mistede nøgle vha. programmering af startspærresystemet. Det er altså ikke kun bilproducenten, der kan lave nye nøgler, men oftest er en helt ny nøgle også meget dyrere end at få lavet en reservenøgle. Derfor kan det være en god ide at få lavet en reservenøgle hos låsesmeden, da det har flere fordele. På denne måde har du altid en ekstranøgle, hvis uheldet skulle ramme og en går bort, eller hvis nogen i familien skal låne bilen, men du har glemt at efterlade nøglerne på køkkenbordet og er ikke hjemme.

 

Skal du have lavet en kopi til dine store børn?

Du kan nemt og hurtigt få lavet en ny bilnøgle til dine store børn hos din lokale låsesmed. Det er en billig og effektiv løsning, sådan at du nemt kan låne din bil ud til resten af familien, der skal låne den. Og så har du også altid en reservenøgle så at sige. Det er en win-win!