Vær opmærksom på disse ting, når du køber billige brugte biler

En brugt bil kan i sandhed være en økonomisk fordel for dig, der ikke ønsker at investere mange tusinde kroner i en splinterny bil. Brugte biler sælges og købes ofte i Danmark, men der er dog mange, der falder i en fælde. Utroligt mange danskere får ikke testet bilen tilstrækkeligt, før de køber den. Og så ender de med at købe katten i sækken. Læs med her, hvis du vil undgå, at det samme sker for dig.

 

Tjek selv bilen for fejl og mangler

Der er faktisk en række ting, du sagtens selv kan tjekke, når du vil købe en brugt bil. Ved billige brugte biler er der 5 ting, du skal være opmærksom på, når du prøvekører dem. De 5 ting er dæk, motor, forrude, sædevarme og A/C anlæg. Slidte dæk eller et A/C anlæg, der ikke virker, er store økonomiske udgifter. På samme måde er en defekt sædevarme eller et stenslag i forruden også poster, der kommer til at koste mange penge at udskifte. Mistænksomme lyde fra motoren er også et rigtig dårligt tegn, så sørg derfor for at holde øjne og øre åbne, når du tester bilen.

 

Rådfør dig med en professionel bilforhandler

Det kan i høj grad betale sig at få lavet en brugtbilstest – især på billige brugte biler. Det er din eneste garanti for, at bilen ikke har skjulte fejl og/eller mangler. Derfor er det også uhyre vigtigt, at du ikke underskriver slutsedlen, før du er helt sikker på, hvad du køber. Har du først underskrevet, er købet bindende. Derfor er det bedre at tjekke en ekstra gang frem for at gennemføre en hurtig handel.