Vask din lastbil i en vaskehal

For lastbilschauffører er der ingen dage, hvor man ikke kan komme afsted pga. vejrforholdene – der er altid noget, der kan leveres. Til gengæld betyder det også, at din lastbil bliver udsat for en stor mængde regn, støv, mudder og slidtage under kørslen. Det kan derfor være en god ide at tage din lastbil til en vaskehal i ny og næ, så den er ren, pæn og præsentabel. Vasker du selv din lastbil, kan det tage lang tid og ikke nødvendigvist være særlig grundigt. Til gengæld findes der mange vaskehaller, som er bygget til at tage sig af ikke kun personbiler, men store lastbiler.

 

Gør dit andet hjem rent

Lastbilschauffører kommer sjældent hjem til aftensmad – de er ofte nødsaget til at overnatte et helt andet sted i verden end de er vant til. Til gengæld kan de gøre det i deres lastbil. Der er ofte en indbygget seng og eventuelt bad i lastbilen. Det er dit helt eget transportable hjem. Derfor kræver det også, at dit hjem bliver ordentligt rengjort en gang imellem. Det gør lastbilschaufføren glad og mere velkommen i sit eget hjem. Det bedste er, at det kan gøres på tidspunkter på dagen: med de fuldautomatiske vaskehaller til lasbiler er det muligt at få rengjort dit andet hjem dag og nat.

 

Mindre spild

Vask din lastbil her og gør noget for miljøet – det er ikke en gang løgn. For at minimere spildet af vand anvendes en bestemt mængde vand, som er målt til at rengøre hele din lastbil. Denne vandmængde leder ikke glemte områder eller vandspild. Du kan derfor hjælpe miljøet ved at køre ind på vaskehal, så du ikke selv er nødsaget til at afveje vandmængden i forsøget på at minimere forbruget. Derfor gør som så mange andre og få din lastbil vasket i vaskehal i ny og næ.