Bilpranks, bilkaraoke og dårlig parkeringer.

Hvor ofte står du, ser en ret utilregnelig (men sjov) parkering og ville ønske, at du lige havde været hurtig nok til at tage telefonen op ad lommen? Det er der heldigvis andre, som gør. Parkering er en kunst, og er opgaven for stor, står der helt sikkert en lige rundt om hjørnet og foreviger øjeblikket.

I det 21. århundrede er videoer boomet. Specielt de kendte fører an, og vi elsker at se det. Der er altid god underholdningsgaranti, om det er med Jeremy Clarson, James Cordon eller Aston Kutcher i spidsen.

 

Derfor tiltrækkes vi af sjove videoer

Er det ikke tilfældige begivenheder i hverdagen, vi ser sjove videoer af, så er internettet også fuld af planlagte bilpranks. Til tider meget upassende pranks, men et eller andet lokker øjet mod dem alligevel. Vi lever i en tidsalder, hvor enhver kan lave et navn med en simpel skør video af biler. Ifølge videnskaben giver trængen til at skræmme andre os en form for værdi, da vi lever i et samfund som er optaget af sensationslyst.

 

Se de sjoveste bilvideoer lige her

Vi lover at der kun er sjove og skøre videoer på siden her. Du vil opleve et godt underholdningsniveau, og vi vil løbende opdatere siden med nye sjove bilvideoer.

 

Se også gode råd til dig med bil