Hvorfor er John Deere så populært? 

John Deere er et stort, verdenskendt mærke, som mange landmænd bruger og har brugt gennem flere generationer. Deres maskiner er nemme at arbejde med, effektive, og så er historierne bag mærket mange. De har derfor skabt en trofast følgerskare, som næsten kun bruger maskiner fra John Deere til alle formål. Du kan lige få et eksempel: USA har haft flere økonomiske lavkojunkturer, men under én af dem havde landmændene særligt dårlige vilkår. De var nødsaget til at tage lån for at betale for nyt udstyr, og det var stadig ikke nok for at tilbagebetale på den nyeste model af John Deere-traktoren. Økonomien var knap, så John Deere valgte i stedet at give landmændene mulighed for at tilbagebetale, når de havde pengene til det. Landmændene kunne derfor arbejde, indtil økonomien blev bedre. Blandt andet denne gestus gjorde John Deere troværdig som brand, og på den måde lagde de et fundament for den fremtidige udvikling af maskinerne, som vi har i dag.

 

International sikkerhed

John Deere er blandt de mest eftertragtede mærker både på danske maskinstationer, gårde og udenlandske maskinstationer, så det er tydeligt at mærke hvordan virksomheden bag John Deere har fået en stor del af markedet. Men hvorfor er der så mange, som sætter tillid til ét mærke? Vi vil mene, at det har noget at gøre med arbejdsforhold og maskinernes holdbarhed. Hvis du ikke selv arbejder som landmand, så ved du ikke, hvor meget deres arbejde hænger i en tynd tråd: konjunkturer, naturforhold og uforudsete fejl i maskinerne kan medføre store underskud eller konkurs. Når landmændene har meget risici, kan det betyde, at de har brug for stabilitet – derfor har de valgt at sætte deres lid til John Deere-mærket. Deres fokus er på at forbedre kørerens forhold og have isenkram, som er holdbart i lang tid. Det er ikke ensbetydende med, at John Deere aldrig går i stykker, men det betyder, at landmændene har nogle maskiner, som de mener, er sikrere end andre. Og ikke kun landmænd: også maskinstationer, som udlejer til landmænd, prioriterer også effektive maskiner, fordi det er, hvad kunderne vil have, og det er maskiner, maskinstationen kan stå inde for. 

 

Lej en John Deere hos en maskinstation

Hvis du har brug for John Deere maskiner, og du ikke har pengene, kan du overveje at påbegynde en lån hos din lokale maskinstation. Her har du både mulighed for at leje f.eks. traktorer over både kortere og længere perioder. De vil sørge for, at maskinen er klar ved udlejning, og du kan slippe for den store investering i nyt udstyr. Som sagt var der mange, som var og stadig er loyale tilhængere af John Deere, så der må være noget om snakken. Ellers kan du prøve at leje maskinen og selv mærke, hvad din oplevelse er. Det kan du ved at tage kontakt til en maskinstation.