Kan det blive mere lækkert? Her er de 6 top luksusbiler i 2018

Er du opdateret på de længeventede modeller, som er blevet lanceret i år? Hvis ikke, så har vi samlet top 6 luksusbiler, som brillerer på hver deres måde. Nogle har innovative designs, som genfortolker gammelkendte klassikere, mens andre har fået en gevaldig opdatering på teknikken og køreegenskaberne. Selvom bilerne finansieringsmæssigt er en umulighed for de fleste dødelige, så er det altid tilladt at drømme og holde sig opdateret på de nyeste modeller.

 

  1. 2018 Bugatti Veyron

Med dets strømlinede design og stereosystem af høj kvalitet kan du fræse uendelige mil på vejene med Bugatti Veyron. Med en topfart på imponerende 400 km/t og 1.000 hestekræfter at trække på, så står denne frækkert højt på ønskelisten hos dem, der har råd til det. Læn dig godt tilbage i sædet og mærk følelsen af luksus, når kroppens konturer kærtegnes af det bløde kalveskind, som udgør Veyrons interiør.

 

  1. 2018 Aston Martin V8 Vantage

2018-udgaven af Aston Martin V8 Vantage har været på slankekur og er blevet omtrent 120 kg lettere. Derudover er den velkendte model blevet genfortolket og fået et mere moderne look. På den æstetiske side bliver du placeret lavere i bilen, og V8 Vantage er blevet lidt bredere. Derudover har instrumentpanelet fået en overhaling og er blevet mere intuitivt. Aston Martin V8 Vantage er med sikkerhed en bil, som James Bond anno 2018 med glæde ville have jagtet alverdens kriminelle i.

 

  1. 2018 McLaren 688 HS

Tilsæt 678 hestekræfter og en V8 motor. Resultatet er den McLaren 688 HS, der har en topfart på 327km/t. Selvom McLaren ikke er den hurtigste dreng i klassen, så er han en af de mest eftertragtede. Bilentusiaster skønner, at der kun vi blive produceret omkring 200 eksemplarer, så der kommer til at være rift om 688 HS. En racerbil af denne kaliber og med et klassisk design vil med garanti vække opsigt i år såvel som i fremtiden.

 

  1. 2018 Ferrari 488 GTB

Siden 1939 har Ferrari været synonym med luksusbiler med kant. Det er imponerende at tænke på, at en bilproducent kan tage så meget ejerskab over en farve, så én bestemt nuance af rød med det samme signalerer italiensk elegance og stil. I 2018 lancerer det elskede mærke modellen 488 GTB, som viderefører den stolte designarv, som har præget virksomheden i årtier. Med 488 GTB får du det klassiske Ferrari design i en fornyet version med alt det nyeste teknologi. Designopdateringen inkluderer et mere aerodynamisk design, som giver en højere fart – hvilket vi ikke klager over.

 

  1. Lamborghini Urus

Lamborghini tog mange på sengen, da nyheden om Urus landede. Med en SUV-model på CV’et udvider den italienske producent deres brand markant.  Urus’ teknologi, og motorer er udviklet og udvalg med hjælp fra Volkswagen. Dette er dog ikke til at spore på modellens udseende, da Urus oser af velkendte Lamborghini-karakteristika f.eks. forlygternes form. Urus kombinerer på overraskende vis styrke, sikkerhed og sportsdesign. I 2018 er der produceret ca. 1.000 eksemplarer, men Lamborghini forventer at fordoble produktionen af modellen allerede næste år. Vil du parkere Urus i din egen garage, så skal du slippe cirka 3,8 mio. kroner for denne lækre og unikke model.

 

  1. 2018 Porsche 718 Cayman

Porsche 718 Cayman er for bilentusiasten, som vil opleve ultimativ køreglæde. Med et tidsløst design kan Cayman glæde i mange år fremad. De nye features ved 2018-opdateringen er, at fronten er blevet redesignet. Det fedeste aspekt er dog, at den seks-cylinder motoren er blevet udskiftet med en turbocharged fire-cylinder motor, som befinder sig bag cockpittet. Med god plads i cockpittet til overkroppen er komforten også sikret, så du kan nyde adskillige timer i Cayman.