Stilren og nem opbevaring af din veteranbil

 

Har du en veteranbil eller en anden flot bil, du gerne vil passe på, så skal du have en garageport. På den måde beskytter du din bil for regn, blæst og sol, og du undgår fx at sætte dig ind i en ubehagelig og overophedet bil på en god sommerdag. Samtidig står din bil heller ikke til skue for alle, der går forbi, og du kan dermed beskytte din veteranbil fra at blive stjålet eller udsat for indbrud.

 

Du kan med fordel vælge en automatisk garageport, så du ikke behøver at stige ud af din bil, men blot kan åbne porten med et klik på en lille fjernbetjening. Flere af disse automatiske garageporte overvåger samtidig også sig selv, så du ikke behøver at være nervøs for, at din veteranbil, som står fint bag garageporten, får ubudne gæster. 

 

Forskellige slags garageport

 

Der findes et væld af forskellige garageporte, så du helt sikkert vil kunne finde en, du synes godt om.  Du kan blandt andet få følgende modeller:

  • Ledhejseporte
  • Rulleporte
  • Vippeporte
  • OD-porte
  • 67 mm Thermo løsninger

 

Garageporte i mange forskellige designs

 

Udover at der findes mange forskellige typer af garageporte, kommer de også i mange forskellige designs. En garageport er nemlig ikke bare en garageport. Garageporten kommer til at fylde forholdsvis meget, og den bliver dermed en stor del af dit hus’ udseende. Derfor er det også rigtig vigtigt, at den passer til udtryk, du ønsker, og at der bliver skabt harmoni mellem garageporten og husets resterende bygningsdele, herunder vinduer, døre, farver og det generelle materialevalg.