Familievenlige biler med power

Er du også bekymret over at skulle gå på kompromis med køreglæde frem for komfort og kapacitet? Familiebiler har ofte ry for at være kedelige og “for praktiske”. Det behøver dog ikke at være tilfældet, når du skal ud at finde en bilmodel, der både kan rumme børnene, oppakning, hund, kat og svigermor.

I Danmark køber familierne biler, som de ikke har gjort det længe. Det generelle bilsalg til familier - med og uden børn - er steget i de seneste fem år. Hos bilforhandler og -ekspert Allan Hansen Automobiler A/S ser de også en tydelig tendens i de biler danskerne købet. For blot få år siden var de såkaldte mikrobiler eller minibiler nogle af de mest populære modeller, men i dag foretrækker bilkøberne i højere grad de større modeller. Han fortæller, at folk som før ville have købt en Skoda Citigo, en Seat Mii eller en Chevrolet Spark nu køber modellerne i klassen over - det kunne f.eks. være en VW Golf eller en VW Polo. De byder nemlig på bedre køreoplevelser samt mere rummelighed.

Vi har spurgt Martin Hansen fra Allan Hansen Automobiler, hvad en familiebil skal byde på. Han svarede: “En god familiebil skal have plads, være letkørt, let at parkere og sjov, uden det betyder bilen nødvendigvis skal være hurtig i optrækket”. Her får du tre stærke bud på bilmodeller, der byder på netop det.

 

3 gode bud på den stærke familiebil

Leder du efter en ny eller brugt bil, som skal bruges til at transportere hele familien, men vil du gerne have en køreoplevelse ud over det sædvanlige? Martin Hansen fra Allan Hansen Automobiler giver her tre gode bud på familiebiler med masser af power:

  • Audi A6
  • BMW 5-serien
  • Volkswagen Touran

 

Audi A6 er funktionalitet og innovation

Er du på udkig efter en bil, der både egner sig godt til familieturen sydpå samt til forretningsbrug? Audi A6 Avant har en særdeles karakteristisk front og et yderst elegant design, der gør denne bil til et fremragende bud på en familiebil med masser af sjov. Det skyldes endvidere også den høje ydeevne, som gør bilen sportslig og manøvredygtig. Den kommer med mulighed for en masse ekstraudstyr, som gør oplevelsen komplet.

 

BMW 5-serien er elegance og ydeevne

Hvis du ønsker en sedan med masser af bagagerum eller en stationcar med endnu mere kabineplads, og vil du ikke gå på kompromis med køreoplevelsen - så kan du med fordel kigge i BMW 5-serien. I denne serie findes flere sedan’er samt de større Touring-udgaver. De byder alle på topmoderne teknologier og en fremragende ydeevne. Hertil kommer deres stilfulde ydre, der både omfavner en stilsikker elegance samt et sportsligt og aggressivt udtryk.

 

Volkswagen Touran er komfort og karisma

Masser af plads og moderne interiør - VW Touran er designet og bygget til at rumme hele familien. Her er plads til det hele, og du kan endvidere nyde den velkendte Volkswagen-komfort på vejen. Bilen har et stort og rummeligt bagagerum, og så er bagsæderne faktisk ens med forsæderne, så hele familien kan sidde komfortabelt på turen. Du har også mulighed for at tilvælge en del forskelligt og moderne ekstraudstyr, som gør det sjovere at sidde i bilen - både for føreren og børnene på bagsædet.

 

Besøg Allan Hansen Automobilers hjemmeside her, hvis du ønsker at se deres udvalg bilmodeller, som matcher denne klasse. De er altid behjælpelige med grundig vejledning, hvis du ønsker hjælp til at finde den perfekte bil til dig og din familie.

Virksomhed: Allan Hansen Automobiler A/S