En veteranbil giver en tur tilbage i tiden til brylluppet
Veteranbiler er enormt efterspurgte i Danmark til at fragte det nygifte brudepar fra A til B – især efter den kirkelige ceremoni, hvor parret har sagt ja til hinanden og efter ris-regnen, der møder parret udenfor kirken fra alle gæsterne. Men hvorfor er det, at mange brudepar ønsker at have en transport udover det sædvanlige efter vielsen? Læs med her og få svar på, hvorfor netop veteranbiler er så efterspurgte til bryllupper.
Et bryllup udover det sædvanlige
Mange danskere drømmer om et bryllup, der er lidt udover det sædvanlige, og som får både gæster og dem selv til at tabe kæben. Ofte er det gæsterne, der får det nygifte brudepar til at tabe kæben med deres festlige indslag, taler, musik og gaver til selve bryllupsfesten, men der er dog også nogle ting, som brudeparret selv kan gøre, for at skrue niveauet en ekstra tak op. Det er selvfølgelig enormt forskelligt, hvordan vi vælger at afholde vores bryllupper, men i Danmark, såvel som andre lande, er der en stor tradition for at netop transporten fra kirken til bryllupsfesten skal være noget særligt. Hvis man går all-in på bryllupstøjet, bryllupsmiddagen, og bryllupsfesten, er det naturligvis også oplagt at sætte gearet en ekstra tak op, når det kommer til transporten fra kirken til festlokationen, og på Bryllupsuniverst kan du finde masser af inspiration til alle aspekter af planlægningen af et bryllup udover det sædvanlige.
Antiklimaks at sætte sig ind i familiebilen efter vielsen
Det er som om, at det for mange nygifte par er et stort antiklimaks at sætte sig ind i den lille Aygo med gulvlang prinsesse-brudekjole, tårnhøje stiletter og et specialsyet jakkesæt, det har taget flere måneder at spare sammen til efter den kirkelige ceremoni. Valget af transportmiddel varierer fra par til par, men det falder ofte på den romantiske hestevogn, en retro Harley Davidson eller de smukke og old-school veteranbiler.
Få gæsterne til at tabe kæben
Når vielsen er forbi, venter alle gæsterne på det nygifte brudepar udenfor kirken – ofte med hænderne fulde af ris og armene fulde af kram. Det er her, hvor alle gæster har mulighed for at lykønske og tage billeder af det forelskede par, før turen fortsætter videre til den lokation, hvor parret har valgt at afholde brylluppet. Med andre ord er alle gæsterne i en kort stund samlet uden for kirken, fulde af forventninger til bryllupsmiddagen og bryllupsfesten, og hvilken bedre måde at få gæsterne til at tabe kæben, end med lyden fra en AUBURN 12-165 SALON fra 1933?